lauantai 10. syyskuuta 2011

Sillä sipuli!

Ensi kevään (ja kesän!) kukkaloisto vol. 1 hankittu! Etupihalle on tekeillä perennapenkki, jonka perustaminen on edennyt hi-taaas-ti..silloin kuin muilta kiireiltä ehtisi työntää kätensä multaan, näyttää mulle iskevän aina joku flunssa tai muu tauti. Näin ollen näyttää siltä, että olen tyytyväinen jos saan tämän syksyn aikana iskettyä penkkiin edes nyt hankitut kukkasipulit!



Tulppaanit olivat ensimmäisenä ostoslistalla. Penkin värimaailma tulee olemaan purppura-pinkki-punainen violetilla höystettynä. Tulppaanilajikkeista lähes musta Queen of Night oli jo kauppaan lähtiessä must-have-juttu, ja sen lisäksi ostoskoriin tiensä löysivät värinsä perusteella ihanat Negrita ja Jazz.

Tulppaanien lisäksi penkkiin on tarkoitus tulla kuunliljaa, värililjaa, rantakukkaa sekä ukkolaukkaa. Ainakin. Ukkolaukaksi otin Purple Sensation -lajikkeen ja liljoista mukaan tarttuivat loistavan väriset Star Gazerit. Tarkoitus oli hankkia keisarinpikarililjoja, mutta ne olivatkin hiukkasen kalliimpia kuin olin ajatellut!



Krookukset puolestaan hankin takapihalle omena- ja kirsikkapuun alle. Lähes kaikki krookussipulit näyttivät tulevan värimix-pusseissa, joista onneksi pitkän pähkäilyn jälkeen löytyi myös sellainen versio, joka ei sisällä sitä iänikuista keltaista.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti