torstai 25. lokakuuta 2007

Korvat höröllä


"Minulla on näin suuri suu ja monta terävää hammasta". Jos Halosta saa kuvan, jossa on näkyvissä edes toinen silmä niin voi olla varma, että kuvassa on myös suuri suu apposen auki. Viime viikolla Halo kasvatti korvia ja tällä viikolla vuorossa näkyy olevan jalat. Tuntuu että korkeutta on tullut yhtäkkiä huimasti lisää. Halon korvista on tosiaan tullut hyvin liikkuvaiset, ja etenkin kun ollaan ulkona ja kaikkea jännää tapahtuu ympärillä, niin kyllä sitä nyt vähemmästäkin meinaa korvat nousta pystyyn. Erityisesti oikealla korvalla on selkeästi ihan oma tahto. Täytyy siis seurailla tilannetta, että emme yhtäkkiä huomaa omistavamme flanderinpystykorvaa..

Viimeisen viikon aikana on myös Halon vahtivietti alkanut nostaa päätään. Erityisesti pimeän aikaan pitää omalla pihalla välillä puhista ja murrata kauempaa kuuluville äänille ja oletetuille tunkeilijoille. Pimeästä ilmestyvät ihmiset eivät enää pelota ja jos vaikka edes ihan vieras tyyppi osoittaa mitään mielenkiintoa pientä koiraa kohtaan, niin syliin ollaan menossa pää viidentenä jalkana. Halo tykkää edelleen hirvittävän paljon ihan kaikista ja tänään pihalla koiraa nuuskimaan uskaltautunut kissanpentukin olisi Halon mielestä ihan hyvin voinut lähteä meidän mukaan.

Rohkeus ja reippaus ovat edelleen lisääntyneet ja yllättävätkään tapahtumat eivät pientä haukkua juuri hetkauta. Tänään ulkoillessa kaatui vähän matkan päässä metallinkeräysastia kolisten kumoon, kun vastaantullut koira riehaantui. Halo ei ollut tästä moksiskaan, kuten ei myöskään avoimesta ovesta räyhäten tutustumaan tulleesta saksanpaimenkoirauroksesta. Erityisesti jälkimmäistä tapausta äippä säikähti huomattavasti Haloa enemmän.

Halo on ollut ahkera poika ja näyttää nyt hoksanneen lähes tulkoon oikeaoppisen perusasennon äipän vasemmalla sivulla. Hiomista asennossa kyllä vielä vähän löytyy, mutta eiköhän se siitä kun ohjaaja harjaantuu vielä hieman. Halolla motivaatiota ja intoa yhdessä tekemiseen ei näytä puuttuvan, mutta itseäni hieman huolestuttaa etten vain tule tappaneeksi hyvää motivaatiota liioilla toistoilla. Koitamme siis edelleen pitää koulutushetket hyvin lyhyinä ja ennen kaikkea ihan superkivoina.

1 kommentti:

  1. Löysinkin sattumalta monen mutkan kautta teiän blogin :) Halo on tainnut kasvaa urakalla taas sitten viime näkemän. Ja ilmeisesti tarvitsee kohta myös painot korviin vai? :D

    -Taru
    http://sorvakko.net/jaastar/

    VastaaPoista