keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Syömään, ulos, sisälle, leikkimään, nukkumaan, syömään...


Näin nätisti meillä osataan jo istua.

Nyt alkaa olla jo melko tasainen rytmi pienen pojan elämässä. Leikin ohessa pidetään pieniä koulutushetkiä ja se vasta kivaa on kun saa namia! Kutsuttaessa Halo osaa jo tulla nätisti luokse ja istahtaa eteen...paitsi silloin kun on liikaa vauhtia ja pitää hypätä housun polveen roikkumaan. Eilen harjoiteltiin jo pientä makkararuudun alkua pihalla, ja eiköhän se keskittymiskykykin sieltä ennen pitkää löydy.

Ulkoa sisälle tullessa Halo osaa jo itse mennä pyyhkeen päälle kuivattavaksi. Se onkin ihan superhauskaa kun kuivataan vuorollaan jokainen tassu ja massu! Samalla pitää tietysti aina vähän yrittää syödä pyyhettä. Jos pyyhe jää lattialle niin se on myös mitä parhain paikka ottaa nokoset ja rankan ulkoilun jälkeen voi kuukahtaa heti kuivauksen jälkeen. Kätevää!

Yksinoloharjoitukset on myös aloitettu ja etenemme siis pienin askelin. Väsähtäneenä ei haittaa ollenkaan nukahtaa ilman seuraa. Yöllä Halo heräilee välillä leikkimään ja jyrsimään sängynjalkoja kunnes sitten taas uni tulee silmään. Aamulla mamma on vielä vähän liian hidas saamaan innokasta bouvierlasta ajoissa pihalle eli siinä kyllä hihnan toinen pää vaatii vielä harjoitusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti