sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Tänään tuli täyteen taas yksi viikko, eli nyt ollaan jo 10 vk vanhoja. Vaaka näytti tänään Halon painoksi 9 kiloa. Kuluneen viikon Halo onkin jo joutunut olemaan päivisin yksin, kun emännän pentuloma päättyi. Halo majailee päivät makuuhuoneessa ja kissat muualla asunnossa. Ilmeisesti pikkuinen nukkuu suuren osan yksinoloajastaan, sillä sanomalehtien silppuamista suurempia tuhotöitä ei ole onneksi vielä esiintynyt! Yksinjäädessään Halo saattaa vinkua hetken, mutta siihen mennessä kun itse ehtii ulko-ovelle saakka, on aina ollut jo hiljaista. Yksinolo ei siis näytä tuottavan tällä hetkellä ongelmia, mutta muutama pissa tietysti vielä lyhyenkin työpäivän aikana tulee.

Sisäsiisteydessä on edistytty siten, että muutamia vahinkoja sattuu kun ihmisosapuolet eivät ehdi saada koiralasta tarpeeksi nopeasti ulos. Olemme vielä käyneet ulkona hyvin ahkerasti, mikä tietysti vähentää sisälle tulevien vahinkojen määrää.

Lauantaina Halo vietti ensimmäistä kertaa päivän ja illan hoitajien seurassa, kun omistajat olivat juhlistamassa ystävien häitä. Haloa tuli viihdyttämään peräti 2 hoitajaa. Poika ei ollut ihmisten vaihtumisesta moksiskaan ja oli ottanut tilanteesta kaiken ilon irti. Kotona meitä odotti siis hyvin väsytetty pieni koira. Halo oli kuulemma myös kiltisti osannut istua ja mennä maahan, vaikka sitä ei oikeastaan vieraiden kanssa olla ollenkaan edes harjoiteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti