sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Kahden kerroksen väkeä


Tänään meillä täytetään 9 viikkoa ja viime päivinä Halo on reipastunut selkeästi. Ulkona uskalletaan jo touhottaa minne tahansa, kunhan äippä vaan pysyy näkyvissä. Halo on hurjan kiinnostunut kaikesta ja vaikka lastenvaunut tau vinkuvat kottikärryt aiheuttavatkin säikähdyksen, niin silti pitäisi päästä heti perään tutkimaan, että mikäs se tuommoinen juttu on.

Kuten kuvasta näkyy, Halo on löytänyt ihan itse mainion nukkumapaikan. Herralla on selkeä mielipide, että pään pitää nukkuessa olla tuettuna! Muita hyviä paikkoja tähän asentoon ovat eteisen pari porrasaskelmaa ja vesikupin reuna. Vesikupin kanssa meinaa vaan välillä käydä niin, että pää molskahtaa kuppiin kesken unien.

Kissojen kanssa laumajärjestys alkaa olla selvä. Varotoimista huolimatta kuvassakin kyräilevä Maxwell on muutaman kerran päässyt räppäisemään tulokasta nenille ja niinpä Halo onkin jo oppinut olemaan varovasti kissojen kanssa. Jos kissa tulee vastaan esimerkiksi oviaukossa niin Halo peruuttaa, istuutuu ja käy sitten makaamaan ja pysyy nätisti paikallaan, että kissa pääsee ohi. Häntä kyllä heiluu ja hirveästi pientä kiinnostaisi.

Olemme jatkaneet pieniä koulutushetkiä useampana kertana päivässä. Istuminen sujuu jo todella mallikkaasti, maahanmeno ja luoksetulo puolestaan vaativat vielä vähän käsiavusteita. Perusasentoa sivulla ja seuraamista olemme myös aloitelleet. Halo tuntuu tietävän, että vasemmalle sivulle kuuluu tulla istumaan, mutta ei sillä niin väliä osoittaako naama menosuuntaan vai ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti