tiistai 1. tammikuuta 2008

Joululomaa ja nestetankkausta

Siinäpä kuvakollaasia Halo-pojan joululomasta. Lomaviikko vietettiin Halon "mummolassa" ja matkan varrella riittikin pienelle koiralle paljon uutta ja jännää kohdattavaa. Junamatkat ees taas Halo otti rennosti, vaikka eläinvaunussa olikin tietysti jouluruuhka. Viikon aikana autoiltiin paljon ja Halosta onkin jo tullut innokas automatkaaja. Lisäksi sosiaalistuimme viime hetken jouluostoksilla, kävimme lentokentällä ihmettelemässä lentokoneita, ja tietysti myös kyläilimme. Halo siistittiin myös joulukuntoon kunnon pesulla föönauksineen ja trimmiäkin ehdittiin parannella. Trimmauksen Halo ottaa jo tottuneesti ja pesukin sujui isommitta hepuleitta, mutta hiustenkuivaajalle sen sijaan piti vähän haukkua. Vihdoin koitti jouluaatto ja pienen bouvierin kauan odottamat rapisevat paketit. Halo ei jäänyt ilman lahjoja edes siitä huolimatta, että lenkillä ennen lahjojen jakoa vähän piti rähistä ohi kulkeneelle joulupukille. Mitäs mennä kilisi siinä kulkusineen ja epäilyttävine partoineen. Joululahjapaketista löytyi namien ja frisbeen lisäksi Dog Spinny-aktivointilelu, josta tulikin heti suosikki. Halon mielestä paras joululahja oli kuitenkin varmaan se, kun joka päivä pääsi monta kertaa suolle ja metsään juoksemaan melkein heti ulko-ovelta.

Lomilta paluun jälkeen Halo sairastui äkäiseen oksennus-ripulitautiin, joka vei pikkumiehen melko huonoon kuntoon. Jouduimme lauantaina käymään päivystävällä eläinlääkärillä, jossa Halo saikin piikkinä antibioottia ja oksennuksenestolääkettä sekä nesteystä. Lisänä tuli myös antibioottikuuri. Ruoka ja juoma alkoivat maistua vasta myöhään illalla ja vasta maanantaina poika ja maha alkoivat olla normaalikunnossa. Edelleen kyllä pientä väsyttää tavallista enemmän, mikä tuskin on ihme moisen taudin jälkeen.

Uuden vuoden paukkeet menivät onneksi kivuttomasti ja kävimme pissatukset pihalla normaalisti paukkeesta huolimatta. Kovimpia paukahduksia piti vähän haukahdella, mutta muuten räiske ei Haloa hetkauttanut. Sisällä paukkuihin ei reagoitu ennen puolenyön jytinää, jolloin Halo heräsi, vilkaisi äippää ja totesi että eipä tässä hätiä ja palasi nukkumaan.

Halo ja isäntäväki toivottavat Mainiota Uutta Vuotta 2008 kaikille tutuille ja tuntemattomillekin bloginsa lueskelijoille!

2 kommenttia:

 1. Heipähei!!

  Osuimmekohan guuglen avulla oikeaan :D

  Terkut Halolle Halolta

  http://halo.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. niin ja nimi ei ole taru vaan Mitra :D, mutta gmali menee ton kaverin piikkiin :)

  VastaaPoista